• Creator
    Topic
  • #172688
    Tiffany Alexis
    Founder
    Registered On: March 28, 2019
    Topics: 216
    Replies: 1101
    Has thanked: 1607 times
    Been thanked: 2552 times

    A couple of days ago everyone’s avatar vanished and so did all public pics. Happened last week too, but got fixed I guess after I replied on the prior thread on this. I can see the avatar only on the first two screens of anyone (wall and profile) but nowhere else. Can’t see my own, too. Can anyone help? Thanks!!

    She who dares, wins.

    3 users thanked author for this post.
Viewing 24 reply threads
  • Author
    Replies
    • #191680
      Bianca Everdene
      Participant
      Registered On: April 11, 2017
      Topics: 9
      Replies: 314
      Has thanked: 671 times
      Been thanked: 729 times

      Thanks CDH, everything back to normal, it’s like I can see again !

    • #191672
      Lori Stark
      Participant
      Registered On: August 31, 2018
      Topics: 10
      Replies: 118
      Has thanked: 127 times
      Been thanked: 199 times

      Yay!! Site is back up!

    • #191648
      Camryn Occasionnel
      Participant
      Registered On: December 10, 2018
      Topics: 0
      Replies: 344
      Has thanked: 476 times
      Been thanked: 684 times

      Okay, WOW! It appears to be fixed, and it’s back to normal! Just logged in to the good news 6/19/2019, 9:58pm CDT.

      My heartfelt thanks to the IT wizards who resolved the issue!

      3 users thanked author for this post.
    • #191561
      Tiffany Alexis
      Founder
      Registered On: March 28, 2019
      Topics: 216
      Replies: 1101
      Has thanked: 1607 times
      Been thanked: 2552 times

      I’m not involved with the tech side of things, but I do know it’s a site software glitch, and they are working to resolve it, and have been for at least the last 48 hours. The pics will not load no matter what you do right now.

      She who dares, wins.

      2 users thanked author for this post.
      • #191586
        Bianca Everdene
        Participant
        Registered On: April 11, 2017
        Topics: 9
        Replies: 314
        Has thanked: 671 times
        Been thanked: 729 times

        Thanks for the update Tiff.

        love

        B

    • #191544
      Amy Myers
      Participant
      Registered On: February 11, 2019
      Topics: 7
      Replies: 608
      Has thanked: 1085 times
      Been thanked: 979 times

      I have the same issues as well. I first thought it was maybe just me, then I contacted one of my friends here and she was having the same problem.

      I use a Mac with Firefox, but in a way I’m glad to hear that most or all users are having the same issues.

      Hopefully it can get sorted out soon!

      Amy

    • #191526
      Elise Michelle
      Participant
      Registered On: January 3, 2018
      Topics: 16
      Replies: 219
      Has thanked: 178 times
      Been thanked: 523 times

      It’s really getting annoying at this point. Can one of the admins let us know what is going on with this? Has anyone brought it to the attention of the web hosting company? Are they working on it? As I mentioned previously, images are working fine on TGH, and I presume it’s the same web hosting service.

      • #191634
        Olivia Livin
        Participant
        Registered On: October 22, 2018
        Topics: 20
        Replies: 1061
        Has thanked: 2528 times
        Been thanked: 1470 times

        How politically correct of you Elise, annoying is not quite what I had in mind lol.

    • #191518
      Charmagne Stewart
      Participant
      Registered On: September 30, 2018
      Topics: 8
      Replies: 259
      Has thanked: 1018 times
      Been thanked: 431 times

      Clearing all browser cache and cookies in Safari on my tablet didn’t solve the problem either.  Also have the problem on my desktop using Edge.  Glad it’s not just me.

    • #191517
      Jamie Vegas
      Participant
      Registered On: May 23, 2017
      Topics: 4
      Replies: 151
      Has thanked: 236 times
      Been thanked: 168 times

      Using firefox, get no avatars or photos. Should not the site fix this? It’s been going on for too long now.

    • #191510
      Lori Stark
      Participant
      Registered On: August 31, 2018
      Topics: 10
      Replies: 118
      Has thanked: 127 times
      Been thanked: 199 times

      For what it’s worth I’m having similar issues (starting approx. June 15, 2019). No images appear on the site except the one of Char at the top of “Weekly Reset.” Avatars, CD photos and even ads (!) are missing. This is happening on two different computers at my house, each using Firefox and Chrome. Same issue in all four configurations, which leads me to doubt it has anything to do with clearing my cache. I did clear the cache on both PCs, though, and it made no difference.

      I have reported this (17June2019) to the admins but have not heard back. I would love to hear from someone for whom the site is working normally. Maybe we could figure what’s different for them and start to solve this. At this point I’m thinking that someone updated all the image links on the site to an incorrect syntax. Nothing users like us can do about that. Would be good to hear from someone in charge.

      UPDATE: It looks as if this prefix has been added to the URL of images: https://cdn.shortpixel.ai/w_25+q_lossy+ret_img+to_webp/

      So the URL of my avatar, for example, is https://cdn.shortpixel.ai/w_25+q_lossy+ret_img+to_webp/https://www.crossdresserheaven.com/wp-content/uploads/avatars/34489/5cbc10e8ac008-bpthumb.jpg
      This URL causes an “invalid URL” error.

      But if you take away the prefix, you get this: https://www.crossdresserheaven.com/wp-content/uploads/avatars/34489/5cbc10e8ac008-bpthumb.jpg
      …which takes you to my avatar.

      I would bet this will work with everyone’s avatar, and probably something similar is going on with all the other images on the site, but I can’t test this because I can’t find the URLs for them.

      • This reply was modified 7 months ago by Lori Stark. Reason: New information
      • #191513
        Jasmine Fletcher
        Participant
        Registered On: September 7, 2018
        Topics: 7
        Replies: 306
        Has thanked: 167 times
        Been thanked: 521 times

        The shortpixel prefix looks like it is some sort of optimizing image process to possibly speed things up when viewing this site (images download faster.)  It looks like something has gone awry with the implementation leaving invalid URLs for most of the images.

        I think when I cleared my cache and tried again may have coincided with a window in which the process was switched off, as clearing cache now makes no difference for me.

    • #191482
      Camryn Occasionnel
      Participant
      Registered On: December 10, 2018
      Topics: 0
      Replies: 344
      Has thanked: 476 times
      Been thanked: 684 times

      Yep, still happening to me, too, as of right now 6/18/2019, 10:07pm CDT, USA. Been like this since Sunday night.

      2 users thanked author for this post.
      • #191506
        Bianca Everdene
        Participant
        Registered On: April 11, 2017
        Topics: 9
        Replies: 314
        Has thanked: 671 times
        Been thanked: 729 times

        I’m still having the same issue as well Camryn😢

        1 user thanked author for this post.
    • #191359
      Diane
      Participant
      Registered On: August 6, 2018
      Topics: 18
      Replies: 114
      Has thanked: 24 times
      Been thanked: 206 times

      Same here – I can’t see any avatars or photos (public or private).

      3 users thanked author for this post.
    • #191296
      Elise Michelle
      Participant
      Registered On: January 3, 2018
      Topics: 16
      Replies: 219
      Has thanked: 178 times
      Been thanked: 523 times

      I’m having the same problem. I tried clearing my cache, three different browsers and three different devices, all to no avail. And all the avatars and images are fine on Transgender Heaven. There’s definitely something wrong with the site, not our devices. Hopefully, whoever hosts the site can get it resolved soon.

      3 users thanked author for this post.
      • #191347
        Bianca Everdene
        Participant
        Registered On: April 11, 2017
        Topics: 9
        Replies: 314
        Has thanked: 671 times
        Been thanked: 729 times

        Still no photos, except Char in a hat !

        1 user thanked author for this post.
        • #191479
          Rochelle Mills
          Participant
          Registered On: March 16, 2019
          Topics: 7
          Replies: 91
          Has thanked: 161 times
          Been thanked: 153 times

          Same for me.  No photos or avatars except for Char in hat on right side of main page…

          1 user thanked author for this post.
    • #191275
      Jasmine Fletcher
      Participant
      Registered On: September 7, 2018
      Topics: 7
      Replies: 306
      Has thanked: 167 times
      Been thanked: 521 times

      The images keep disappearing for me as well.  Clearing cache (I am using Chrome) works only for one visit and then all the images have gone the next time I visit.  Exactly the same thing happens in Firefox.  Weird.

      Looking at the source it appears each image URL has the following URL prefixed before it:

      https://cdn.shortpixel.ai/w_23+q_lossy+ret_img+to_webp/   so I suspect something isn’t correct with the image compression.

       

       

       

      1 user thanked author for this post.
    • #177427
      Sa·man·tha
      Ambassador
      Registered On: January 21, 2018
      Topics: 78
      Replies: 844
      Has thanked: 2721 times
      Been thanked: 2083 times

      Where have all the pictures gone?  Young girls picked them every one…

      1 user thanked author for this post.
    • #177412
      Chelly Kross
      Participant
      Registered On: April 21, 2019
      Topics: 7
      Replies: 97
      Has thanked: 133 times
      Been thanked: 197 times

      I had this happen last night. Lori’s suggestion below fixed my issue.

      Chelly

      2 users thanked author for this post.
      • #177431
        Tiffany Alexis
        Founder
        Registered On: March 28, 2019
        Topics: 216
        Replies: 1101
        Has thanked: 1607 times
        Been thanked: 2552 times

        It worked for me too

        She who dares, wins.

        1 user thanked author for this post.
    • #177385
      Caty Ryan
      Participant
      Registered On: August 27, 2017
      Topics: 41
      Replies: 453
      Has thanked: 4 times
      Been thanked: 861 times

      My problem is that at least 10-15 of my photos disappeared altogether some months back and those that stayed wont come up in the “public pictures” sidebar on the right of the screen, only in the “main horizontal menu” in my profile. I’ve used Firefox for ages.

      I’ve enquired about this and was told nothing could be done and to re post when I can.

      Time consuming and very frustrating!!

      Caty

       

      1 user thanked author for this post.
      • #178908
        Caty Ryan
        Participant
        Registered On: August 27, 2017
        Topics: 41
        Replies: 453
        Has thanked: 4 times
        Been thanked: 861 times

        As reported elsewhere under. “Photos, Mock whinge=complain”, mine actually came back!!!

        Caty

        1 user thanked author for this post.
      • #177456
        Lori Stark
        Participant
        Registered On: August 31, 2018
        Topics: 10
        Replies: 118
        Has thanked: 127 times
        Been thanked: 199 times

        Caty – If they told you to re-post, clearing your browser’s cache won’t do the trick for you, sadly. But I look forward to seeing your pictures as you bring each of them back!

        Lori 💋

        1 user thanked author for this post.
    • #177372
      Lori Stark
      Participant
      Registered On: August 31, 2018
      Topics: 10
      Replies: 118
      Has thanked: 127 times
      Been thanked: 199 times

      For the record, I cleared the cache and cookies in Chrome, and the problem was solved. To do this, go to Settings|Advanced|Privacy and Security|Clear browsing data.

      WARNING: Write down all your passwords before doing this!

      • #178732
        Rochelle Mills
        Participant
        Registered On: March 16, 2019
        Topics: 7
        Replies: 91
        Has thanked: 161 times
        Been thanked: 153 times

        Clearing my browsing history in Chrome as Lori suggests works for me.  Thanks!!

        But I still find it odd that this would be an issue for a month-old laptop that frankly did not have a substantial browsing history.  Also wondering if  a windows update from  few days ago contributed to the problem.

        I also checked CDH using the Opera browser (my fall-back) and the website appears to run fine.  So this looks like it has been a Chrome issue that his some users…

        2 users thanked author for this post.
        • #191369
          michaela jane
          Participant
          Registered On: December 9, 2016
          Topics: 18
          Replies: 143
          Has thanked: 139 times
          Been thanked: 196 times

          It is affecting Firefox too. I have no avatar or cover image, both of which were there a few days ago.

        • #179214
          Olivia Livin
          Participant
          Registered On: October 22, 2018
          Topics: 20
          Replies: 1061
          Has thanked: 2528 times
          Been thanked: 1470 times

          Thank you. Clearing the history worked for me as well, and yes I too found it weird as it had never needed to be done previously. Also as Rochelle had mentioned, I had done a software update just days prior. Coincidence?

          So glad we girls are here to help each other out…in the absense of our pro’s

        • #178947
          Lori Stark
          Participant
          Registered On: August 31, 2018
          Topics: 10
          Replies: 118
          Has thanked: 127 times
          Been thanked: 199 times

          I still find it odd that this would be an issue for a month-old laptop that frankly did not have a substantial browsing history.  

          Glad this “fix” worked for you. I think there were some things that happened “behind the curtain” at CDH that affected some browsers and not others. Also, there was a Microsoft patch that rolled out in the past two weeks that might have caused trouble.

          • #179086
            Tiffany Alexis
            Founder
            Registered On: March 28, 2019
            Topics: 216
            Replies: 1101
            Has thanked: 1607 times
            Been thanked: 2552 times

            I have noticed that a lot of the problems worsened after the patch a couple of weeks ago myself

            She who dares, wins.

      • #177439
        Camryn Occasionnel
        Participant
        Registered On: December 10, 2018
        Topics: 0
        Replies: 344
        Has thanked: 476 times
        Been thanked: 684 times

        Wow! Impressed, I am! I just followed this procedure in the Chrome settings — and it worked! All seems back to normal. Hope it’ll stay that way for awhile. The CDH experience, wonderful as it is, is greatly enhanced when you can see everyone’s avatars!

        2 users thanked author for this post.
        • #177455
          Lori Stark
          Participant
          Registered On: August 31, 2018
          Topics: 10
          Replies: 118
          Has thanked: 127 times
          Been thanked: 199 times

          Camryn – Glad it helped! It will probably stay “fixed” for a long time now, but if something like this happens again you’ll know what to do.

          Lori 💋

          2 users thanked author for this post.
          • #177633
            Camryn Occasionnel
            Participant
            Registered On: December 10, 2018
            Topics: 0
            Replies: 344
            Has thanked: 476 times
            Been thanked: 684 times

            Indeed. I made a note of the procedure offline.

            2 users thanked author for this post.
      • #177413
        Chelly Kross
        Participant
        Registered On: April 21, 2019
        Topics: 7
        Replies: 97
        Has thanked: 133 times
        Been thanked: 197 times

        Thank You Lori. This happened to me all of sudden last night. Thought it may be the sight with issues. Blew it off. Logged in this morning and same thing. Rebooted phone,  tried different browsers, no luck. Saw your post, cleared history and cache, refreshed page, All Fixed.  Thank You!!

        Chelly

        2 users thanked author for this post.
        • #177425
          Lori Stark
          Participant
          Registered On: August 31, 2018
          Topics: 10
          Replies: 118
          Has thanked: 127 times
          Been thanked: 199 times

          Chelly – Haha! I forget how many people are using their phones to access the internet. I’m an old fashioned girl — I use computers! I’m sure the procedure for clearing cache and cookies is different on a smartphone, but I’m glad you figured it out. My own thanks go to Vanessa Law, who is the one who advised me to try this fix.

          Lori 💋

          2 users thanked author for this post.
    • #177321
      Lori Stark
      Participant
      Registered On: August 31, 2018
      Topics: 10
      Replies: 118
      Has thanked: 127 times
      Been thanked: 199 times

      I just noticed this behavior a couple of days ago (let’s say, May 12th 2019). For me photos and avatars are not visible when using the Chrome browser on two different computers. But — so far — Firefox works normally on both machines. In addition, this issue only occurs on this website.

      1 user thanked author for this post.
    • #177316
      Camryn Occasionnel
      Participant
      Registered On: December 10, 2018
      Topics: 0
      Replies: 344
      Has thanked: 476 times
      Been thanked: 684 times

      I’ll throw in with Deanna, Mikki, and Tiffany. It’s happening to me, too, right now, as of 12:45pm CDT 5/14/2019.

      Last night I just thought it was Chrome being a bit flakey, but it’s never given me any trouble before.

      1 user thanked author for this post.
    • #177263
      Deanna Lund
      Ambassador
      Registered On: March 28, 2019
      Topics: 41
      Replies: 151
      Has thanked: 324 times
      Been thanked: 315 times

      Mine disappeared last night.

      I can’t see anyone’s pictures!

       

      Deanna

       

      1 user thanked author for this post.
    • #177229
      https://www.crossdresserheaven.com/wp-content/uploads/2019/11/woman-gray-1.jpgAnonymous
      Registered On:
      Topics: 20
      Replies: 518
      Has thanked: 582 times
      Been thanked: 784 times

      THIS COMPLAINT is still going on—same for me today……….

      I am using chrome

      Mikki

      1 user thanked author for this post.
      • #177414
        Chelly Kross
        Participant
        Registered On: April 21, 2019
        Topics: 7
        Replies: 97
        Has thanked: 133 times
        Been thanked: 197 times

        Hey Mikki, see Lori’s suggestion, that fixed mine.

        Chelly

        2 users thanked author for this post.
      • #177240
        Tiffany Alexis
        Founder
        Registered On: March 28, 2019
        Topics: 216
        Replies: 1101
        Has thanked: 1607 times
        Been thanked: 2552 times

        Still occurring for me too, in chrome, Firefox, and safari

        She who dares, wins.

    • #173392
      Tiffany Alexis
      Founder
      Registered On: March 28, 2019
      Topics: 216
      Replies: 1101
      Has thanked: 1607 times
      Been thanked: 2552 times

      So if anyone’s curious or had it happen to them, the reason I was having all these problems was that I was using safari, and it sucks. I fixed all problems by switching to chrome. And here I was hoping it was some undiscovered special power to generate an EMP or something…

      She who dares, wins.

      • #173393
        Tiffany Alexis
        Founder
        Registered On: March 28, 2019
        Topics: 216
        Replies: 1101
        Has thanked: 1607 times
        Been thanked: 2552 times

        And props to Samantha Roarke. It was her idea.

        She who dares, wins.

    • #172884
      Samantha Roarke
      Ambassador
      Registered On: April 17, 2019
      Topics: 17
      Replies: 388
      Has thanked: 660 times
      Been thanked: 615 times

      Well some of my bathing suit pics are gone as well… I don’t think it was because of content. Odd.

      1 user thanked author for this post.
    • #172882
      Tiffany Alexis
      Founder
      Registered On: March 28, 2019
      Topics: 216
      Replies: 1101
      Has thanked: 1607 times
      Been thanked: 2552 times

      Also, now chat doesn’t work. Just shows those 3 blinking dots eternally…

      She who dares, wins.

    • #172719
      SophieNI Jones
      Participant
      Registered On: November 9, 2018
      Topics: 0
      Replies: 8
      Has thanked: 34 times
      Been thanked: 6 times

      Sorry can’t help but just came into this forum to post about the same problem. None of the avatars or any pics on the site are visible, even the breastformstore advert pic at the top of the main page doesn’t load up for me

      1 user thanked author for this post.
Viewing 24 reply threads

You must be logged in to reply to this topic.

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from Crossdresser Heaven.

You have Successfully Subscribed!

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account